GRATIS VERZENDING vanaf €70

Garantie en onderhoudstips

Tevreden klanten zijn voor ons erg belangrijk! En daarom werken we met de beste materialen en met grote zorgvuldigheid. Helaas komt het wel eens voor dat een armband beschadigt tijdens het transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je armband beschadigt.  Laat het ons weten en we lossen het op!

Stuur een mail met je klacht naar info@db-bracelets.nl 
1. Vermeld je klacht
2. Voeg een foto toe
3. Vermeld je ordernummer (terug te vinden in je email).

Zodra de mail bij ons verwerkt is nemen wij contact met je op voor verdere afhandeling. Stuur de armband pas terug als je van ons bericht hierover hebt ontvangen. Retourneren kan namelijk alleen via ons retourportaal, waarover je via mail verdere instructies krijgt. 

Garantie 
De reden waarom een armband beschadigt is vaak lastig vast te stellen, daarom geven wij 1 maand garantie op breuk. Mocht er een fout in de materialen of fabricage zitten dan treedt dit altijd op na een korte draagtijd. Gebeurt er na die periode iets met je armband, laat het ons dan weten en we proberen het zo goed mogelijk voor je op te lossen.

 

Onderhoudtips

Onze armbanden worden gemaakt van natuurlijke materialen. Om je armband zolang mogelijk in top conditie te houden raden we het volgende aan:

- Zorg dat de armband niet vaak nat wordt door water of zweet. Doe de armband dus af met douchen, zwemmen en sporten

-Vermijd direct contact met chemische stoffen. Kijk dus uit met schoonmaakmiddelen maar ook met parfum en zonnebrandcrème

- UV-straling kan kleuren verbleken. Let dus op met langdurige blootstelling aan zon. 

 

 

 

Waar bent u naar op zoek?

Winkelwagen